Clinica GBP Dental by Casa Denti

 

Specialiștii GBP Dental

Dr. Tommaso Porrà

Dr. Dan Tripsa

Dr. Salvatore Chinnici

Dr. Andrea Balica

Dr. Loredana Cuc

Dr. Andrei Naiche

★★★★★

“Cei mai buni specialisti!”

Steluta Farkas

Pacient

Întrebări frecvente

Se poate întâmpla ca organismul să respingă un implant dentar, dacă da, cât de des apare un astfel de lucru?

După ce un implant este introdus în osul maxilarului, se poate întâmpla ca acesta să nu se integreze cu osul așa cum ar trebui. Acest lucru apare numai în 3% din cazuri. Totuși, acest lucru nu prezintă o problemă irezolvabilă; dacă acesta este cazul, implantul este scos și înlocuit cu un implant mai mare.

Există afecțiuni specifice care să nu permită o intervenție chirurgicală precum implant?

Un implant, pentru a fi poziționat corect, necesită o lățime și o înălțime suficientă a osului maxilarului care acționează ca suport al implantului. De asemenea, dacă un implant este plasat între doi dinți adiacenți, are nevoie de cel puțin 7 mm de spațiu între fiecare dinte.
Există câteva contraindicații pentru chirurgia implantului, cum ar fi parodontita și osteoporoza. Cu toate acestea, acestea pot fi evitate cu succes prin reconstrucția țesutului osos, acolo unde lipsește sau este deteriorat.

Cum am grijă de implanturile mele dentare?

Pentru a păstra implanturile, trebuie să mențineți în mod regulat o rutină de igienă orală minuțioasă, incluzând periaj interdental și folosirea apei de gură specifice care ajută la uciderea bacteriilor .
Implanturile, precum și dinții naturali, trebuie periați și curățați cel puțin de trei ori pe zi.

Contactează-ne